1 Haziran 2009 Pazartesi

Akkaya'da kahvaltı keyfi




Cuma sabahı uyandık, akşamdan yaptığımız planı uygulamak üzere yola koyulduk; bu arada midem zil çalıyordu. İstikamet adını Akkaya vadisinden alan Akkaya Garden Restaurant, doğayla iç içe, ekonomik, lezzetli, huzurlu ve güzel bir yemek; sloganıyla yola cıkmış yer sahibi...
Restoran vadinin derinliklerinde çam ağaçlarının arasında yeralmakta. Çevresinde şelaleler, küçük havuzlar, vahşi yaşam, güzel ağaçlar ve çiçekler var.
Tek kelimeyle muhteşemdi, doğa harika, ortam harkulade nezih ve hizmet sınırsız. Bizim doktor yer sahibini tanıyor, girişte selamlaştılar, Kamil Bey'di ismi yanlış hatırlamıyorsam, sevimlice bir adam..
Restoran diyesim gelmiyor ama, kahvaltı, öğle ve aksam yemekleri; kartal yuvası masaları(ağaçların üzerine monte edilmiş, merdivenlerle tırmanılan, bildiğiniz devasal kartal yuvası; biz kartal yuvasında kahvaltımızı yaptık) dere kenarı masaları, şelale masaları, taş pide fırınında servis ediliyor. Ortamı olusturmak için epey emek verilmiş. Ben bolca amatör foto çektim :)
Hayran kaldığım yerler içerisinde nilüfer havuzlarıda yer almakta, mutlaka görmelisiniz.
Ürünlerinin tamamı doğal, köy mahsulleri. Biz kahvaltıyı cok beğendik, sadece kuş sütümüz eksikti nerdeyse.
Nasıl gidilir kısmına gelince Dalaman'dan Akkaya'ya doğru devam ediyorsunuz. Ortanca tarafına sapmıyorsunuz. Mekanın Marmaris ve Göcek'ten gelen epey müşterisi varmış. Bu arada loş bir bar'ıda mevcut. http://www.akkayagarden.com/
Tesloşuma selamlar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder