10 Şubat 2010 Çarşamba

Renkli Patates Topları

Malzemeler:

  • 7-8 adet patates
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı mayonez
  • 1 çay kaşığı hardal
  • tuz
  • karabiber
  • kırmızı pul biber

Süslemek için;

  • ince kıyılmış dereotu
  • çörek otu
  • kırmızı pul biber

Haydi Yapalım:

  • Patatesler haşlanır, rendelenir. Yoğurt, mayonez, hardal, tuz, karabiber ve pul biber ile rendelenmiş patates yoğurulur. Elde minik toplar haline getirilen patatesler çörek otuna, dereotuna veya kırmızı pul bibere bulanır, servis tabağına alınır.

2 yorum:

  1. elinize sağlık.çok güzeller.tadını iyi bilirim.bende sıkça yapıyorum

    YanıtlaSil
  2. Ahh işte bunlar harika atıştırmalıklar ve harika sunumlar.
    ellerine sağlık canım

    YanıtlaSil